POLITICA

Forta Civica Sibiu: Salutam alegerea lui Klaus Johannis. In jurul sau se poate construi dreapta unita

Forta Civica Sibiu: Salutam alegerea lui Klaus Johannis. In jurul sau se  poate  construi dreapta unita

johannis vicepremierPartidul  Forta  Civica  Sibiu  saluta  alegerea  primarului  Sibiului  KlausJohannis in functia de presedinte al Partidului  National Liberal si  considera caeste  persoana  care   are  capacitatea  politica  si  morala  sa  duca  la  indepliniredezideratul unificarii fortelor de dreapta.

„Alegerea domnului Johannis in fruntea unui partid mare, istoric, asa cum este PNL este un castig enorm pentru Sibiu. Dar nu doar pentru Sibiu, ci si pentruintreaga clasa plolitica de dreapta. Domnul Johannis a dovedit, aici, la Sibiu, ca este un administrator si un politician cu viziune. Este un om politic in jurul caruia se  poate  construi  ceea  ce  noi  ne  dorim:  o  forta  politica  de  dreapta  unita  siputernica”, a declarat presedintele FC Sibiu, Diana Pavelescu. In opinia liderului  FC Sibiu partidele de dreapa trebuie ca imediat dupa acestcongres al PNL sa urgenteze si sa finalizeze discutiile privind unificarea dreptei sidesemnarea candidatului la presedintie. „Din pacate, orice zi de intarziere, oricedisputa  intre noi, cei care dorim o dreapta unita si puternica, nu face decat samareasca sansele PSD-ului  de a da viitorul  presedinte al  Romaniei. Din acestmotiv, este nevoie de o rezolvare rapida a problemei candidatului care sa lupte cu Victor Ponta. Si nu doar sa lupte ci sa il invinga”, a precizat Diana Pavelescu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279