ACTUALITATE

Fost director CNADNR: Vom circula pe Sibiu-Orastie abia in iunie 2016. Acolo nu exista fundatie!

Fost director CNADNR: Vom circula pe Sibiu-Orastie abia in iunie 2016. Acolo nu exista fundatie!

Doua firme au fost amendate pentru gropile de pe un pod de legatura cu autostrada A1 Deva-Sibiu!

Un fost director din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) spune că termenul de o luna si jumatate anuntat de companie pentru finalizarea lucrarilor de reparatii la tronsonul Sibiu – Orastie  este nerealist, pe aceasta portiune de autostrada urmand sa se circule abia anul viitor.

„In lotul trei de autostrada, Orastie – Sibiu, vom circula cel mai devreme la anul, in luna iunie. Dupa cum bine stiti este inchisa, lucreaza, iar maine va trimit o corespondenta intre Ameposta si CNADNR in care aia spun că nu exista fundatie, in loc de 23 de cm de asfalt sunt 19”, a dezvaluit Alin Goga, fost director de investitii in cadrul CNADNR, la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV.

Circulatia pe Autostrada Sibiu-Orastie, tronsonul Saliste-Cunta a fost inchisa traficului in  7 septembrie. “Informam participantii la trafic ca incepand de luni, 7 septembrie ora 8:00, va fi instituita restrictia totala a traficului rutier, respectiv intre Nod rutier Saliste(km 270+020) – Nod rutier Cunta(km 292+455). Precizam ca instituirea acestei restrictii este necesara in vederea remedierii degradarilor constatate la km 275+650 al autostrazii (km 60+600 proiect)”, anunta compania in urma cu o luna.

Potrivit CNADNR, in perioada de restrictie totala – care va dura aproximativ o luna si jumatate, in functie de conditiile meteo – traficul rutier se va desfasura pe o ruta alternativa, respectiv: DN 1 intre localiatile Ssliste si Cunta.

Sursa: www.realitatea.net

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309