MONDEN

FOTO – O sibianca, studenta la jurnalism, va reprezenta Romania la Miss Europe World 2018

FOTO – O sibianca, studenta la jurnalism, va reprezenta Romania la Miss Europe World 2018

Sibianca Maria Ioana Hanzu a fost desemnata, in urma selectiei nationale, sa reprezinte Romania in competitia Miss Europe World 2018, care se va desfasura anul acesta in Beirut, Liban, in perioada 23 februarie – 14 martie, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

maria Ioana Hanzu la miss world 2018 - in rochie albastra

In competitie vor fi prezente aproximativ 40 de candidate din tot atatea tari.

Nascuta la Sibiu, Maria Ioana Hanzu are 20 de ani, 1,70 metri inaltime, iar dimensiunile sale sunt 85-62-90 cm.

Maria Ioana Hanzu a fost una dintre cele 24 de finaliste Miss Universe Romania 2017, vorbeste fluent limba engleza si este pasionata de lectura, sport si modelling. Maria este studenta la Facultatea de Jurnalism din Bucuresti si isi doreste sa urmeze o scoala de televiziune. In paralel, Maria isi doreste sa castige cat mai multe competitii de frumusete.

„Maria este una dintre cele mai frumoase si ambitioase ambasadoare ale frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 18 ani de activitate. Chiar daca este la prima ei experienta de acest gen, are frumusetea, charisma, inteligenta si calitatile necesare pentru a reprezenta Romania cu onoare in Liban, avand deplina incredere in potentialul ei! Maria este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare”, spune Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Europe World Romania.

Evolutia din competitie a Mariei Hanzu poate fi urmarita vizitand zilnic pagina oficiala de Facebook „Miss Europe World Romania”

– www.facebook.com/MissEuropeWorldRomania -, unde poate fi votata Romania. Like-urile de pe paginile de Facebook oficiale sunt luate in calcul la punctajul final al competitiei din Liban.

Sursa: Mediafax

Sursa foto: Facebook


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349