TIMP LIBER

Frumoase si indraznete. In costume de baie, pe partie, la Paltinis

Frumoase si indraznete. In costume de baie, pe partie, la Paltinis

Miss Bikini arena platos 2014

Cele mai curajoase fete amatoare de sporturi extreme vor lua parte la cea de a patra editie a concursului Miss Bikini Race, care se va desfasura in statiunea sibiana Paltinis, in 6 martie. Doamnele si domnisoarele indraznete se vor prezenta pe partie in costume de baie si vor concura pe schiuri sau placa.

Castigatoarea Miss Bikini Race 2016 trebuie sa fie nu doar frumoasa, dar si o buna schioare. In plus, trebuie sa infrunte frigul de afara, doar cu costumul de baie pe ea, fara costum de schi, sustin organizatorii.

„Primele trei editii ale acestui concurs s-au numit Miss Bikini Arena Platos Paltinis, concursul impletind probele sportive cu cele traditionale in concursurile de miss din intreaga lume. Cea de-a patra editie a celui mai asteptat eveniment pe partiile complexului Arena Platos Paltinis devine putin mai sportiva. Raportul probelor din concurs va inclina de aceasta data spre cele pe schiuri sau pe placa, mai degraba decat pe cele desfasurate doar in clapari. Anul trecut, peste 20 de concurente au trecut prin diferite probe de frumusete si indemanare specifice sporturilor de iarna, inclusiv prin proba de pornire a unui snowmobil, de departe cea mai dificila proba a concursului”, se arata in comunicatul remis AGERPRES.

Anul acesta, concursul va fi compus din trei probe. Fiecare concurenta va trebui sa treaca printr-o proba de slalom, ski sau snowboard, contra cronometru. Apoi, concurentele vor defila pe banda rulanta a scolii de ski, urmand sa arunce la cos cu cele trei mingi de baschet amplasate pe traseu. Ultima proba este parcurgerea unui traseu aplicativ, o proba unde se vor puncta atat timpul obtinut de fiecare concurenta, cat si impresia artistica. Pe traseu vor fi amplasate mai multe elemente sau obstacole.

Premiantele de pe podium vor primi invitatii la festivalul Electric Castle si vouchere pentru un magazin de articole sportive.

Doritoarele se pot inscrie online, iar in ziua concursului intre orele 9,30 si 11,30, intrecerea fiind programata sa inceapa la ora 12.

Sursa: Agerpres


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279