POLITICA

Gant despre sansele lui Astrid Fodor la Primarie: Nu are cine sa o invinga

Gant despre sansele lui Astrid Fodor la Primarie: Nu are cine sa o invinga

astrid fodor ianuarie 2015

Deputatul FDGR Ovidiu Gant spune ca nu are niciun fel de „ingrijorare” in privinta sanselor lui Astrid Fodor la Primaria Sibiu si va cere Guvernului sa organizeze alegeri anticipate in acest an, conform legii.

„Doamna Fodor va castiga indiferent de cine va candida. A dovedit ca si-a facut treaba foarte bine ca viceprimar, iar sibienii stiu asta. Are experienta. Nu exista niciun motiv de ingrijorare”, a declarat Gant. Acesta a mai spus ca, la inceputul sesiunii parlamentare, va trimite o interpelare Guvernului pentru a afla data la care se vor organiza alegerile anticipate. „Este o chestiune de legalitate, nu de oportunitate. Legea spune clar ca alegerile trebuie organizate in termen de 90 zile de la vacantarea postului de primar. Cred ca sibienii au dreptul la un primar ales legitim. Si, nu cred ca locul lasat liber de presedintele romaniei poti sa-l ignori. Refuz sa cred asta”, a explicat Ovidiu Gant.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309