EVENIMENT

Gest incredibil al unei sibience. I-a ingrozit pe oamenii veniti la Targul de Craciun de la Sibiu

Gest incredibil al unei sibience. I-a ingrozit pe oamenii veniti la Targul de Craciun de la Sibiu

Atmosfera feerica din centru Sibiului si spiritul Crăciunului nu i-a pătruns pe toti sibienii.

POLITIE - RAZIE

O femeie a ajuns la Politie in aceasta dupa-amiaza după ce şi-a înjunghiat soţul, în urma unei discuţii aprinse cu acesta, în Piaţa Mare din oraş. Cand si-a dat seama ce a facut femeia a fugit, dar a fost prinsă de poliţiştii locali, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Lazăr, la sediul IPJ Sibiu este audiată o femeie care este suspecta principală într-o faptă de violenţă, comisă în Piaţa Mare din Sibiu, aceasta fiind adusă de poliţiştii locali.

„A fost adusă o femeie care, se pare, şi-ar fi înjunghiat fostul soţ în Piaţa Mare din Sibiu, apoi ar fi fugit. Aceasta a fost adusă la sediul IPJ Sibiu pentru audieri de poliţiştii locali, care au prins-o pe femeie după comiterea faptei”, a declarat luni, corespondentului MEDIAFAX, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Reprezentanţi ai Poliţiei Locale din Sibiu au declarat corespondentului MEDIAFAX că oamenii legii au găsit victima căzută, înjunghiată, şi au primit informaţii că agresoarea ar fi fugit, aceasta fiind prinsă la câteva străzi distanţă de Piaţa Mare.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat că bărbatul a fost dus cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, cu o plagă prin înjunghiere la mâna stângă.

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309