TIMP LIBER

goSUMMER se aude in direct de pe plaja din Mamaia!

goSUMMER se aude in direct de pe plaja din Mamaia!

macheta_sapteSERI_goSUMMER

goFM.ro (parte din Trustul de Presa Eveniment) se pregateste sa emita de la malul Marii Negre incepand cu luna iulie. Actiunea realizata in parteneriat cu litoralulromanesc.ro este o premiera pentru un post de radio care emite din afara capitalei. Studioul central goFM va fi amplasat in cadrul Hotelului Pescarus acolo unde avem fixata redactia stirilor, iar pe plaja de la Mamaia goFM.ro va transmite interviuri, concursuri, meteo si multe alte suprize. goSUMMER se va transmite in DIRECT la Eveniment FM si Eveniment TV (lider in judetul Sibiu), RFM Romania, 9FM, goFM.ro, Metronom FM si NTN.

Programul transmisiei va fi facut public pe site-ul gofm.ro in zilele urmatoare, deoarece asteptam in perioada imediat urmatoare si raspuns din partea unui mare interpret international sa ne confirme un interviu in DIRECT.

Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt: AC HELCOR si OTEC.de

Iar sponsorii de pe plaja sunt: SORCANI, Agentia de branding KAMPAV, Magazinul ALL inn, Carmangeria IACOBINII, printcart.ro, sibiuonline.com, RFI, UBA (curierul tau local), sapte seri, LigaGroup si emisiunea TV Ultimul Ceas.

Trustul de presa Eveniment a luat fi¬inta imediat dupa 1991. Inceputul a fost marcat prin aparitia ziarului Evenimentul Sibian.

Atat ca aparitie cotidiana cat si saptamanala ziarul care aducea informatia pura in Sibiu a captat atentia consumatorilor de media astfel ca in cativa ani a ajuns sa ¬e un ziar atat de popular cu o familie atat de numeroasa incat gandurile noastre au zburat mai departe…ON AIR…De ce nu? 01.03.1996 “Aici Sibiu Romania….Ascultati RADIO EVENIMENT” primele cuvinte in eterul Sibian.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309