TIMP LIBER

Gradina Zoologica Sibiu isi mareste efectivul. Au sosit inca doi reni

Gradina Zoologica Sibiu isi mareste efectivul. Au sosit inca doi reni

Reni - Zoo (3)

Gradina Zoologica din Sibiu isi mareste din nou „populatia”. Dupa ce la sfarsitul anului trecut au fost adusi doi reni, iar in urma cu cateva saptamani s-a nascut un pui de jaguar, acum au sosit alti doi reni.

Dupa o scurta perioada de acomodare, acestia pot fi vizitati acum de public. Cele doua exemplare sosite in Zoo sunt o femela si un mascul cu varsta de aproximativ 1 an si jumatate, fiind preluati in custodie pe o perioada nedeterminata de la proprietarul unei ferme de reni care a considerat ca aici vor gasi conditii bune de trai.
Cei patru reni, trei cu varsta de un an si jumatate si unul cu varsta de 9 ani, se afla acum intr-un tarc provizoriu pana cand lucrarile de amenajare a unui nou adapost si tarc pentru erbivore vor fi finalizate, anunta Primaria Sibiu. Lucrarea a inceput in august 2014, valoarea contractului incheiat fiind de 501.587,72 lei, fara TVA. Noul spatiu va avea cinci adaposturi si cinci tarcuri cu o suprafata totala de aproape 1,3 hectare si va fi dat in folosinta in luna iunie a acestui an.
Zoo Sibiu numara in prezent 33 de erbivore printre care cerbi, lame, bivoli albi, ponei, strutul africani, strutul emu, oaia cu coama, watusi, mufloni, zebre, camile si mai nou reni.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279