SHOPPING

”Gustos. Romanesc” se muta in Shopping City Sibiu. Trei zile cu produse traditionale gustoase si sanatoase

”Gustos. Romanesc” se muta in Shopping City Sibiu. Trei zile cu produse traditionale gustoase si sanatoase

Targul de produse traditionale al absolventilor Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu si ai Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMVB) – Gustos. Romanesc – isi schimba locatia. Daca prima editie s-a desfasurat in curtea Facultatii de Drept a ULBS, in 17-19 iunie, targul se muta in Shopping City Sibiu.

gustos romanesc 3

Aproximativ 20 de absolventi ai celor doua institutii de invatamant isi vor expune produsele traditionale incepand cu ora 10,00.

Targul ”Gustos. Romanesc” a luat nastere in urma initiativei celor doua institutii de invatamant superior, in urma careia, aproximativ 50 de fosti studenti ai ULBS si USAMVB au infiintat o Asociatie Alumni prin intermediul careia sa continue parteneriatul cu universitatile. Toti cei care fac parte din aceasta asociatie desfasoara, in prezent, afaceri in domeniile agricol, zootehnie, piscicultura, prelucrarea produselor agricole, agroturism si apicultura.

”Aceasta colaborare dintre absolventi si universitati este o continuare a viziunii si a necesitatii mediului academic de a fi in permanenta legatura cu mediul economic, cu viata reala. Este deosebit de important pentru noi sa vedem ca se pot naste astfel de parteneriate prin care nu avem decat de castigat cu totii”, a declarat rectorul Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea.

Prin intermediul acestei asociatii, companiile conduse de fostii studenti si cele doua universitati ar urma sa devina parteneri, in special in accesarea si implementarea proiectelor europene, dar si pentru deschiderea unor lanturi de magazine care sa comercializeze exclusiv produsele autohtone realizate de membrii asociatiei.

Editia a doua a targului Gustos. Romanesc se desfasoara in parteneriat cu Shoping City Sibiu. Prima editie a avut loc in luna 22 aprilie, in curtea Facultatii de Drept din cadrul ULBS.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309