SPORT

Haase, nevoit sa abandoneze turneul de la Sibiu din cauza unei accidentari!

Haase, nevoit sa abandoneze turneul de la Sibiu din cauza unei accidentari!

Haase, nevoit sa abandoneze turneul de la Sibiu din cauza unei accidentari!

Cel mai bine clasat jucator in clasamentul ATP inscris in Challengerul Sibiu Open prezentat de Raiffeisen Bank, olandezul Robin Haase, s-a retras in aceasta dupa-amiaza din turneu. Dupa doua meciuri extrem de dificile in Cupa Davis pentru Olanda, ambele incheiate in cinci seturi, Haase resimte dureri la incheietura mainii drepte si are o mica acumulare de lichid la unul dintre genunchi. Din acest motiv olandezul este nevoit sa abandoneze turneul de la Sibiu iar doctorii i-au interzis sa continue sa joace.

Astfel, dupa retragerea lui Haase, slovacul Rola Blaz a devenit favoritul 1 al turneului de la Sibiu, urmat de spaniolii Albert Montanes si Pere Riba. Romanii Hanescu si Ungur sunt favoritii patru si cinci. Directorul turneului de la Sibiu, Marius Vecerdea si supervizorul ATP Roland Herfel au tras astazi la sorti tabloul principal de simplu al Sibiu Open prezentat de Raiffeisen Bank. Inca din primul tur, competitia se anunta una extrem de stransa, cu dueluri pe muchie de cutit. Victor Hanescu da piept in prima etapa cu Victor Crivoi, o reeditare a primului tur al competitiei din anul 2012, partida castigata de Hanescu. Un alt duel interesant va avea loc intre campionul de anul trecut, cehul Jaroslav Pospisil si Marius Copil. Adrian Ungur il va intalni in primul tur pe italianul Andrea Arnaboldi, Albert Montanes pe francezul Jonathan Eysseric, Pere Riba va juca contra unui jucator venit din calificari iar Rola Blaz impotriva moldoveanului Radu Albot. Singurul sibian aflat in turneul Challenger, Victor Cornea, il va intalni in primul tur pe germanul Peter Torebko.

Turneul de calificari se incheie luni, in paralel cu primele partide de pe tablourile de simplu si dublu ale competitiei. Partidele sunt programate sa inceapa la ora 10, in paralel, pe doua terenuri. Accesul spectatorilor la partidele din cadrul Sibiu Open prezentat de Raiffeisen Bank este liber pana in faza semifinalelor. Accesul la semifinale si finala de dublu costa 10 lei acelasi pret fiind si biletul pentru marea finala a turneului de simplu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279