SPORT

Hanescu, Volandri si Blaz au parasit Sibiu Open 2014!

Hanescu, Volandri si Blaz au parasit Sibiu Open 2014!

Hanescu, Volandri si Blaz au parasit Sibiu Open 2014!2

Sibiu Open prezentat de Raiffeisen Bank, turneul Challenger de la Sibiu, este si in acest an o competitie plina de surprize. Primele doua zile ale tablourilor principale de simplu si de dublu s-au desfasurat greoi din cauza conditiilor meteorologice, care au ingreunat serios programarea partidelor insa vremea buna a permis astazi recuperea partidelor restante.

Prima surpriza a turneului de la Sibiu s-a produs ieri, cand Radu Albot, jucator din Republica Moldova, l-a eliminat pe favoritul 1 si cel mai bine clasat jucator prezent la Sibiu, slovenul Rola Blaz. Albot a castigat in doua seturi 6/3, 7/6 si il va intalni in turul doi pe polonezul Grzegorz Panfil. Dupa ce la editia din 2012 a aceluiasi turneu a fost eliminat de Victor Hanescu in primul tur, Victor Crivoi si-a luat astazi revansa. Intrat pe tabloul principal dupa ce a primit un wild-card din partea organizatorilor, Crivoi a trecut de conationalul sau, favorit 5 la Sibiu Open, in doua seturi, 6/2, 6/4. Victoria lui Crivoi este cu atat mai merituoasa cu cat Hanescu a condus in setul secund cu 4/2. Patru game-uri consecutive castigate si Victor Crivoi avanseaza in faza urmatoare a competitiei.

Cel mai disputat meci de pana acum la editia din acest an a Sibiu Open a fost cea dintre favoritul 1 de anul trecut, Filippo Volandri si favoritul 3 de anul acesta, spaniolul Pere Riba. Volandri si-a adjudecat primul set si parea pregatit sa elimine favoritul insa Riba a revenit spectaculos in setul secund si a punctat decisiv in setul 3. Spaniolul castiga cu 3/6, 6/1, 6/3 si l-ar putea intalni in turul urmator pe favoritul 8, italianul Marco Cechinatto, cel care anul trecut a jucat finala turneului de la Sibiu.

Accesul spectatorilor la partidele din cadrul Sibiu Open prezentat de Raiffeisen Bank este gratuit pana in fazele finale ale competitiei. Pentru semifinalele de simplu si finala de dublu precum si pentru finala de simplu spectatorii vor trebui sa cumpere cate un bilet, valoarea lui fiind de 10 lei. Biletele pentru semifinale si pentru finala pot fi achizitionate la Tenis Club Pamira, pe Calea Surii Mici nr. 39, la Libraria Habitus din Piata Mica, la Supporter Sports Pub and Grill sau la restaurantul Villa, ambele situate pe b-dul Victoriei.

Vineri, Piata Mica va fi gazda unui eveniment traditional in turneele ATP, ziua rezervata copiilor, Kids Day. In spatiul din fata Casei Artelor va fi amenajat un teren de tenis de dimensiuni reduse, pe care copiii vor putea exersa alaturi de juniorii si antrenorii clubului Pamira. Accesul este liber si gratuit oricarui copil ce doreste sa manuiasca racheta de tenis.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349