ACTUALITATE

Horațiu Rusu, noul presedinte al Senatului ULBS

Horațiu Rusu, noul presedinte al Senatului ULBS

Senatul Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu are, de astazi, un nou presedinte.

Prof. univ. dr. Horațiu Rusu, director al Departamentului de Jurnalism, Relații Publice, Sociologie și Psihologie din cadrul Facultății de Științe Socio-Umane a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu a reusit sa strângă cele mai multe voturi. Astfel, Horațiu Rusu a obținut 39 de voturi, în timp ce contracandidatul său, prof. univ. dr. inginer Daniel Volovici, de la Facultatea de Inginerie a obținut 31 de voturi, iar trei voturi au fost nule.
La ședința de Senat au fost prezenți 73 din cei 84 de membri, astfel cvorumul de două treimi (56 membri) a fost atins.
„Este o mândrie și o onoare pentru mine să fiu reprezentantul celui mai înalt for decizional al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Împreună cu colegii din Senat, cu dl. prof. univ. dr. ing. rector Ioan Bondrea și întreg mediul academic al ULBS vom căuta cele mai bune soluții pentru a continua procesul de transformare a universității într-o instituție implicată activ în dezvoltarea comunității, o instituție de interes regional și, în acelasi timp, să continuăm pe drumul internaționalizării ULBS”, a declarat prof. univ. dr. Horațiu Rusu.
image


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279