ADMINISTRATIE

Iadul soferilor in Sibiu. Peste 20 de strazi intra in reparatii

Iadul soferilor in Sibiu. Peste 20 de strazi intra in reparatii

Mai multe strazi vor fi inchise sau vor avea trafic auto restrictionat, in perioada urmatoare, dupa ce Primaria Sibiu a inceput lucrarile de modernizare in peste 20 de puncte din oras, transmite municipalitatea.

Primaria Sibiu a emis noi ordine de incepere a lucrarilor si a aprobat redeschiderea santierelor incepute anul trecut:

Din aceasta saptamana s-au reluat lucrarile incepute anul trecut pe strada Viile Sibiului. Pe unul dintre cele trei tronsoane s-a turnat primul strat asfaltic, pe celelalte doua lucrandu-se in prezent la carosabil si trotuare.

Strada Bujorului reintra si aceasta in lucru. Carosabilul este la nivel de piatra sparta, iar pana la sfarsitul lunii mai se va lucra la trotuare, iar drumul se va asfalta.

Si lucrarile pe strada Frezorilor incep din aceasta saptamana. Traficul va fi inchis pe aceasta strada de pamant pentru a permite amenajarea noii retele de transport si distributie de apa, precum si a noii retele de canalizare. Contractul prevede si modernizarea carosabilului si a trotuarelor. Strada va ramane inchisa pana la sfarsitul lunii august.

Comisia de Circulatie a avizat modernizarea retelei de gaz pe strazile Aviatiei, Zavoi, Stavilarului si Livezii, incepand din data de 7 martie. Acestea vor fi executate sub trafic de constructorul contractat de societatea in proprietatea careia se afla reteaua.

Reablitarea strazilor din beton continua, in baza contractului incheiat anul trecut cu SC Comtram SA. Din 15 martie si pana la jumatatea lunii aprilie se vor incheia lucrarile de modernizare pe strada Ioan Codru Dragusanu, circulatia urmand sa se desfasoare pe o singura banda alternativ in aceasta perioada. Pe alte cinci strazi din acest pachet – Iazului, Daliei, Craitelor, Sibiel si Valea Aurie – se vor reabilita trotuarele, carosabilul fiind deja finalizat.

Din aceasta saptamana incep lucrarile pe strazile Zorilor, Tohan si Ciocarliei, iar de saptamana viitoare vor incepe si pe strada Petru Poni. Aceste strazi fac parte din pachetul Lupeni – Gusterita pentru care lucrari ample de modernizare au fost contractate anul trecut.

Pe strada Aleea Biruintei se efectueaza lucrari de bransare la reteaua de apa a unor constructii noi. Pentru aceasta un tronson de aproximativ 200 m din dreptul blocului nr. 8 va fi inchis circulatiei pana in data de 14 martie. Pe perioada lucrarilor pe tronsonul dintre strada Goraslau si blocul 8 se va circula in dublu sens. Lucrarile sunt realizate de Standard Instalatii pentru un beneficiar privat, acestea fiind avizate de Comisia de Circulatie.

Lucrarile de modernizare continua si pe strazile Iosif Velceanu, Lupeni, Castorului, Doamna Elena Cuza, Crisului si Muresului. Continua si lucrarile de amenajarea a malurilor in zona noului pod peste Cibin.

Au inceput lucrarile pe inca doua strazi din Sibiu! TRAFICUL INCHIS pana in septembrie!2


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349