ACTUALITATE

Ilie Vonica in scrisoarea de adio:“Nu am putut sa traiesc singur, stiind ca tu esti acolo”

Ilie Vonica in scrisoarea de adio:“Nu am putut sa traiesc singur, stiind ca tu esti acolo”

casa lui ilie vonicaOmul de afaceri Ilie Vonica, cel care s-a sinucis marti dimineata, a lasat o scrisoare de adio familiei sale, in special sotiei aflate in arest, in care isi explica gestul. “Nu am putut sa traiesc singur, stiind ca tu esti acolo (n.r. – in arest)”, a scris Vonica, in scrisoarea de cinci pagini.

Ilie Vonica a explicat in scrisoarea lasata in locuinta sa ca arestarea sotiei si problemele firmelor sale l-au determinat sa isi ia viata, el cerandu-i, totodata, iertare sotiei si sa aiba grija de fiica lor, potrivit unor surse judiciare.

Documentul este adresat sotiei, careia Ilie Vonica i-a scris ca nu poate trai „singur”, stiind ca ea este „acolo”, adica in arest.

Potrivit sursei citate, omul de afaceri i-a cerut iertare sotiei atat pentru gestul pe care l-a facut, cat si pentru ca nu a rezistat problemei pe care o avea familia sa. In scrisoare, Vonica i-a mai spus sotiei ca a iubit-o foarte mult si ca, stiind ca este mult mai puternica decat el, o roaga sa aiba grija de tot, in special de fiica pe care o aveau impreuna.

Aceleasi surse au precizat ca, din discutiile avute cu apropiatii familiei Vonica, s-a stabilit ca omul de afaceri a refuzat sa manance de cand sotia sa a fost arestata, iar marti, inainte de a se arunca in gol de pe o teresa a imobilului in care locuia, a fumat foarte mult.

Sursele citate au afirmat ca scrisoarea de adio lasata de Ilie Vonica se afla in prezent la politistii Sectiei 1 Sibiu, care realizeaza ancheta sub coordonarea unui procuror.

Surse judiciare au declarat marti ca omul de afaceri Ilie Vonica, proprietarul Grupului Polisano, s-a aruncat de la una dintre teresele locuintei sale, de la o inaltime de circa opt metri.

Aceleasi surse spun ca omul de afaceri a lasat in locuinta sa de pe strada Andrei Muresanu din municipiul Sibiu o scrisoare in care isi explica gestul.

Documentul este scris de mana si are cinci pagini, dar familia a insistat ca acesta sa nu fie dat publicitatii, adauga sursele citate.

Vecinii familiei Vonica spun ca au vazut agitatie mare, marti, la orele pranzului, in curtea familiei si cred ca problemele din ultima perioada „l-au rapus” pe omul de afaceri.

„S-a aruncat pe geam domnul Vonica. Avea probleme cu sotia, probabil de aia, problemele l-au rapus. La 12.00 a fost, a venit salvarea, l-a dus”, a spus una dintre vecinele familiei.

„Prima data a venit Salvarea, o masina de Politie si alta Salvare. Am vazut ca au intrat in curte, l-au luat. Pacat de el! Am inteles ca i-au pus sechestru pe casa. Moartea nu e o solutie, dar e alegerea lui”, a declarat Irina Leonte, o alta vecina a familiei Vonica.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat pentru Mediafax ca echipa operativa a incheiat cercetarea la fata locului, insa, in lipsa unui certificat medico-legal, nu se poate concluziona daca a fost sau nu vorba despre o sinucidere.

„Cercetarile in acest caz continua. Se asteapta rezultatul necropsiei pentru a se stabili cu certitudine daca exista sau nu suspiciuni cu privire la deces”, a declarat Luciana Baltes.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu, Bianca Sabau, a precizat ca Ilie Vonica a suferit „un stop cardio-respirator prin cadere de la inaltime”.

„Pacientul a fost gasit inconstient de catre echipajul SMURD. Pe durata transportului au fost efectuate manevre de resuscitare”, a declarat Bianca Sabau.

Manevrele de resuscitare au continuat si odata ce Ilie Vonica a ajuns la una dintre clinicile sale din municipiul Sibiu, insa medicii nu l-au mai putut salva, pacientul suferind o ruptura de aorta.

Sursa: Mediafax

Foto: oradesibiu.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309