ACTUALITATE

Iliesiu insista sa-l debarce pe Antonescu. Alegeri in PNL si fuziunea cu partidul lui Tariceanu

Iliesiu insista sa-l debarce pe Antonescu. Alegeri in PNL si fuziunea cu partidul lui Tariceanu

 Senatorul de Sibiu Sorin Iliesiu, cel care a fost exclus din PNL dupa ce a cerut demisia liderului Crin Antonescu isi continua razboiul cu acesta. Fostul liberal a transmis o scrisoare deschisa liberalilor prin care le cere sa organizeze alegeri, sa il schimbe pe Antonescu si apoi sa fuzioneze cu Partidul Reformator Liberal, pe care Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca il va infiinta.

tariceanu si antonescu„Dragi prieteni liberali care, din diferite motive, nu va veti putea inscrie in Partidul Reformator Liberal: Va propun organizarea urgenta a unui congres extraordinar al Partidului National Liberal care sa decida, prin vot secret, fuziunea acestuia cu Partidul Reformator Liberal, participarea liberalilor la alegerile europarlamentare pe liste comune in cadrul Uniunii Social Liberale, desemnarea pentru functia de candidat al USL la Presedintia Romaniei a Domnului Calin Popescu Tariceanu”, le transmite Iliesiu fostilor colegi.

Senatorul de Sibiu considera „un miracol” infiintarea PRL si le aduce ode lui Victror Ponta si Calin Popescu Tariceanu.  „Miracolul la care speram ieri a devenit azi realitate prin infiintarea Partidului Reformator Liberal condus de cel care este simbolul adevaratului liberalism in Romania contemporana — Domnul Calin Popescu Tariceanu, cel care a fost Prim-Ministru al Romaniei in perioada de maxima bunastare a romanilor din ultimii 70 de ani. Infiintarea Partidului Reformator Liberal inseamna renasterea Uniunii Social Liberale si a Guvernului USL datorita caruia Romania — supranumita azi ‘noul tigru al Europei’ — a devenit tara cu cea mai mare crestere economica din intreaga Uniune Europeana. Evident, marele merit este al Primului-Ministru al Guvernului USL — Domnul Victor Ponta”, sustine Iliesiu, care il numeste pe Tariceanu  „viitorul Presedinte al Romaniei”.  Cu un asemenea proiect national si cu un Prim-Ministru care si-a dovedit nu numai buna-credinta dar si competenta, tandemul ‘Tariceanu-Presedinte si Ponta-Premier’ va conduce cu certitudine Romania in fruntea Europei si va aduce poporului nostru pacea, linistea si bunastarea mult asteptata! Sa fim uniti spre binele Romaniei si al natiunii romane! Doamne ajuta!”, isi incheie Sorin Iliesiu scrisoarea catre membrii PNL.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309