ADMINISTRATIE

In 4 luni Sibiul va avea PISTA pentru BICICLETE!

In 4 luni Sibiul va avea PISTA pentru BICICLETE!

In 4 luni Sibiul va avea PISTA pentru BICICLETE!2

Reprezentantii Directiei Tehnice a Consiliului Judetean Sibiu au predat astazi constructorului amplasamentul pentru realizarea pistei pentru biciclete, iar maine urmeaza sa fie emis ordinul de incepere a lucrarilor. Pista pentru biciclete va avea 11,5 km si va costa 3,1 milioane lei, fara tva, cu aproape 1,4 milioane lei mai putin decat se prevazuse initial.

”Realizarea acestei piste pentru biciclete este un proiect solicitat mult de sibienii care isi doresc sa faca sport si miscare in aer liber. In acelasi timp, printr-o proiectare eficienta, ne preocupam si de protejarea mediului pentru ca nu vom taia niciun copac de pe traseul pistei. Mai mult, incurajam si promovam mersul pe bicicleta si ca mijloc alternativ de deplasare, nepoluant”, spune Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu.

Proiectul este cuprins in planul de investitii al Consiliului pentru anul 2014, iar constructorul care a castigat licitatia pe SEAP, trebuie sa termine lucrarea in 4 luni, conform contractului. Pista va avea doua sensuri, cu o latime totala intre 1,5 si 2m. In unele zone cele doua sensuri se despart si merg de o parte si de alta a drumului rutier.

Traseul porneste din zona Hotelului Hilton si urmeaza traseul DJ 106A Sibiu – Paltinis, pe partea dreapta, pe o lungime de 4.860 m, cu o latime de 1,50 m. Apoi traverseaza Padurea Dumbrava si se intersecteaza cu DJ 106R, Sibiu – Poplaca, la Uzina de Apa, acest tronson masurand 5.320 m, cu o latime de 80 cm pe sens. Pe acest tronson pista va fi realizata din balast stabilizat si pamant stabilizat, restul zonelor fiind realizate cu asfalt. De la Uzina de Apa pista urmeaza traseul DJ 106R, de o parte si de alta a drumului pe o lungime de 1.308 ml si o latime de 1 m pe sens.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349