ADMINISTRATIE

Inca doua giratorii in Sibiu

Inca doua giratorii in Sibiu

Zona Ludos Calea Dumbravii2

Primaria Sibiu a inceput lucrarile pentru amenajarea a doua noi sensuri giratorii, acestea urmand sa fie gata pana la sfarsitul lunii viitoare. Unul va fi construit la intersectia strazilor Ludos si Calea Dumbravii iar celalalt la intersectia strazilor Autogarii si Metalurgistilor.

“Lucrarile au ca termen de executie o luna, astfel ca pana la intrarea în sezonul de iarna cele doua sensuri giratorii vor fi configurate si functionale, rezolvand problemele semnalate în trafic în aceste intersectii cu un flux important de vehicule”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.
Pentru sensul giratoriu de la intersectia strazii Ludos cu Calea Dumbravii, valoarea contractului încheiat de Primaria Sibiu cu SC DPC SA este de 445.688,90 lei, aceasta incluzand proiectarea, obtinerea avizelor, asistenta tehnica si executia efectiva a lucrarilor. Noul sens giratoriu va reglementa circulatia la intrarea si iesirea de pe strada Ludos, una dintre cele doua cai de acces principale spre cartierul Valea Aurie.
Cel de-al doilea contract, cel încheiat pentru amenajarea sensului giratoriu de la intersectia strazilor Autogarii si Metalurgistilor, are o valoare de 429.347,87 lei. Ca si precedentul contract, si acesta include proiectarea, asistenta tehnica si obtinerea avizelor, precum si lucrarile de amenajare.
Pe langa crearea insulei mediane, constructorul va amenaja un racord la reteaua de apa pentru stropirea vegetatiei, un racord la reteaua electrica pentru stalpul de iluminat public care va fi amplasat în mijloc, urmand sa fie înlocuite și bordurile din zona intersectiei. Parte a contractului este si realizarea marcajelor aferente.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349