ADMINISTRATIE

Inca doua saptamani de redeceri la plata impozitelor

Inca doua saptamani de redeceri la plata impozitelor

Peste 34.000 de sibieni au profitat de reducerea de 10% acordata de Primarie pentru plata impozitelor pana la safrsitul lunii martie, suma incasata fiind de peste 11 milioane lei, potrivit reprezentantilor administratiei locale. Cei care dorsc sa beneficieze inca de reducere, mai au la dispozitie doar doua saptamani.

primaria-sibiuPrimul trimestru de incasare a taxelor si impozitelor se incheie in data de 31 martie, iar persoanele fizice care achita integral impozitul pana la aceasta data vor beneficia de reducerea mentionata.

Pana in data de 10 martie suma incasata de la persoanele fizice se ridica la 11.019.437 lei. Un numar de 34.661 de sibieni au achitat integral impozitul pentru locuinta si au beneficiat de o bonificatie de 10%, acesta fiind al doilea an cand se aplica. Pana in 2013, reducerea aplicata a fost de 5%.

In cazul persoanelor juridice, suma totala incasata a fost de 5.377.832 lei. Suma incasata de la persoanele juridice va creste in perioada imediat urmatoare, pe masura ce se apropie scadenta.

Reamintim faptul ca cei care nu vor achita impozitul aferent primului semestru pana la data de 31 martie vor achita majorari de 2% pe luna din suma restanta.

Cel de-al doilea semestru de plata a taxelor si impozitelor locale se va incheia la sfarsitul lunii septembrie.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349