POLITICA

Inca o lovitura pentru Cindrea. Decizia e in mana prefectului!

Inca o lovitura pentru Cindrea. Decizia e in mana prefectului!

Sentinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie care a mentinut pedeapsa de un an cu suspendare pentru Ioan Cindrea, i-a facut pe liderii PNL Sibiu sa ceara „incetarea de drept a mandatului” presedintelui Consiliului Judetean Sibiu.

 Mircea Cazan si Raluca Turcan ii solicita prefectului  Ovidiu Sitterli sa dispuna incetarea de drept a mandatului presedintelui Consiliului Judetean, Ioan Cindrea.

”Tinand cont ca judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei au respins contestatia in anulare depusa de domnul Ioan Cindrea, impotriva sentintei penale prin care acesta a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare, PNL Sibiu solicita Prefectului Judetului Sibiu sa dispuna, in temeiul legal, prin ordin de prefect, incetarea de drept a mandatului de Presedinte al Consilului Judetean, al domnului Ioan Cindrea”, sea arata intr-un comunicat al PNL Sibiu.

Citeste si Cindrea ramane si cu condamnarea si dator la Stat

Solicitarea liberalilor sibieni este facuta in temeiul art. 15, alin. (2) lit. e) din Legea nr. 393/2004 privind Statutul alesilor locali, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si dispozitiile art. 26, alin. (1) din Legea nr. 340/2004 privind prefectul si instituţia prefectului.

ioan cindrea psd sibiu


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349