POLITICA

Inca o saptamana de emotii pentru Iohannis. Inalta Curte da decizia finala in 30 septembrie

Inca o saptamana de emotii pentru Iohannis. Inalta Curte da decizia finala in 30 septembrie

IOHANNIS si-a lansat primul clip publicitar pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE!333
Primarul Sibiului si candidatul ACL la presedintia Romaniei, Klaus Iohannis trebuie sa astepte inca o saptamana pentru a afla daca va continua sau nu cursa electorala. Instanta suprema a amanat joi, pentru 30 septembrie, decizia privind admisibilitatea in principiu a judecarii recursului formulat in dosarul in care Agentia Nationala de Integritate il acuza pe Klaus Iohannis de incompatibilitate.
Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) trebuia sa verifice joi, in camera de consiliu, actele depuse la dosar, pentru a stabili daca recursul poate fi trimis unui complet de judecata.
Instanta a amanat analiza raportului asupra admisibilitatii in principiu a recursului, aceasta procedura umand sa fie judecata, in complet de filtru, la 30 septembrie. Ulterior, daca se admite judecarea recursului, dosarul va fi repartizat unui complet, care va decide definitiv daca Iohannis a fost sau nu in incompatibilitate.
In 24 aprilie 2013, Agentia Nationala de Integritate (ANI) anunta ca a constatat ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se afla in stare de incompatibilitate intrucat are si calitatea de reprezentant al municipiului in Adunarea Generala a Actionarilor S.C. Apa Canal SA Sibiu, din 5 august 2010 si SC Piete SA, din 30 aprilie 2009, ceea ce contravine prevederilor legale.

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349