ADMINISTRATIE

Inca trei strazi intra in reabilitare

Inca trei strazi intra in reabilitare

In cursul acestei luni, alte trei strazi din municipiul Sibiu vor intra in proces de reabilitare. Este vorba despre Arad, Kiev si Deva, pentru care municipalitatea a semnat contractul de executie.

piata cluj din sibiu„Cele trei strazi sunt situate in zona Piata Cluj, in cartierul Terezian. Pe acestea este prevazuta inlocuirea retelei de apa, a retelei de canalizare menajera şi a celei de canal pluvial. Contractul prevede si refacerea carosabilului, a trotuarelor si a spatiilor verzi. Pe strada Kiev vor fi create spatii de parcare cu dale inierbate”, se arata intr-un comunicat al Primariei Sibiu.

Contractul pentru reabilitarea strazilor Arad, Kiev şi Deva s-a semnat in data de 4 aprilie 2014 intre Primaria Sibiu şi asocierea de firme SC Constructii SA- SC Sinecon SA.

Valoarea totala a contractului de lucrari este de 3.268.442,92 lei, fara TVA. Termenul de executie stabilit in contract pentru executia acestor lucrari este de 12 luni. Ordinul de incepere a lucrarilor urmand sa fie emis in cursul lunii aprilie. Garantia oferita de constructor pentru lucrarile efectuate este de 5 ani.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279