SANATATE

Inca un medic sibian declarat incompatibil de ANI

Inca un medic sibian declarat incompatibil de ANI

Spitalul General Cai Ferate Sibiu trece in subordinea Ministerului Transporturilor!1

Agentia Nationala de Integritate (ANI) acuza un nou cadru medical din Sibiu de incompatibilitate, dupa ce in 2014 agentia a pus pe lista incompatibililor nu mai putin de 12 medici.

ANI o acuza pe Emilia Martin Veres, director medical in cadrul Spitalului CF Sibiu de incompatibilitate incepand cu data de 4 noiembrie 2013, intrucat detine, simultan, si functia de sef al sectiei de medicina interna, actualmente sectia de boli cronice. Alaturi de acesta, pe lista ANI se mai afla alti 14 medici din tara.

Claudiu Constantin Damian, manager al Spitalului Județean de Urgență Buzău, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 4 august — 24 septembrie 2014, întrucât a deținut simultan funcțiile de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Buzău și director în cadrul unei societăți comerciale.

Citeste si Medici sibieni “grei” gasiti incompatibili de ANI. Manitiu: “Mergem toti si vindem rosii si castraveti in piata”

Sorana Mihaela Lazarescu, fost membru al Comitetului Director (director medical) in cadrul Spitalului de Psihiatrie Poroschia din judetul Teleorman, este acuzata ca s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 10 octombrie 2011 — 10 octombrie 2014, intrucat a detinut simultan si functia de administrator unic al unui cabinet medical.

In stare de incompatibilitate s-au mai aflat, potrivit ANI, 12 fosti sau actuali sefi de sectii de la mai multe spitale din tara. Este vorba despre medicii Cristian Popa (Spitalul de Psihiatrie Poroschia, judetul Teleorman), Mihai Iulian Stefanescu (Spitalul Municipal Caritas din Rosiori de Vede, judetul Teleorman), Gabriel Pretorian (Spitalul Orasenesc Zimnicea, judetul Teleorman), Ioan Romulus Usurel,Florea BortunAurel GavraEcaterina Usurel si Viorel Ioan Stan (Spitalul Judetean de Urgenta Resita, judetul Caras-Severin),Minodora Bogdan (Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, judetul Salaj), Masoud Hashemi (Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, judetul Olt), Iuliu Ioan Silvesan Gherman si Victoria Bindea(Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud).

„Persoanele evaluate au fost informate despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza — de a fi asistate sau reprezentate de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Usurel Ioan Romulus, Gavra Aurel, Pretorian Gabriel si Damian Claudiu Constantin nu au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere in exercitarea dreptului la aparare”, se mai mentioneaza in comunicatul ANI.

Sursa: Agerpres


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279