ACTUALITATE

Incep lucrari de reabilitare pe strazile Parului si Gutuilor!

Incep lucrari de reabilitare pe strazile Parului si Gutuilor!

Incep lucrari de reabilitare pe strazile Parului si Gutuilor!2

Lucrarile pe strada Abrud au fost finalizate, iar strada a fost redata traficului dupa ample lucrari de reabilitare. Aceasta face parte din acelasi pachet cu strada Dumitru Bagadazar, contractul semnat pentru lucrarile de reabilitare a ambelor strazi avand o valoare de 2.123.258,82 lei, fara TVA.

Pe strada Abrud lucrarile au presupus inlocuirea retelei de apa pe o lungime de peste 300 de metri liniari si realizarea bransamentelor noii retele.

De asemenea, carosabilul a fost complet modernizat pe o lungime de peste 280 de metri liniari, iar trotuarele, in suprafata de aproximativ 1.200 de metri patrati, au fost si acestea complet reabilitate.

Noi lucrari edilitare vor incepe pe strada Parului. In perioada 14 august – 15 septembrie SC Hidroconstructia SA va executa lucrarile de modernizare a retelei de canalizare de pe aceasta strada.

Din 1 septembrie vor incepe de asemenea si lucrarile pe strada Gutuilor. Aceasta face parte dintr-un proiect inclus pe lista de investitii a anului 2014. Pachetul de strazi Gutuilor si Strugurilor a fost licitat de municipalitate, contractul fiind semnat in luna iulie a acestui an cu o valoare de 1.515.295,05 lei, fara TVA pentru executia lucrarilor pe ambele strazi. Pe strada Gutuilor va fi modernizata reteaua de canalizare pluviala si menajera si vor fi modernizate si carosabilul, trotuarele si zonele verzi. Lucrarile pe aceasta strada care masoara aproximativ 820 de metri se vor desfasura in perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2014.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279