ECONOMIE

Incep lucrarile de construire a noului pod peste Cibin!

Incep lucrarile de construire a noului pod peste Cibin!

Incep lucrarile de construire a noului pod peste Cibin!2

Constructorul a inceput lucrarile in teren in cadrul proiectului de construire a unui nou pod peste raul Cibin, un proiect in valoare de 10.568.919,53 lei (fara TVA), finantat din bugetul local al Sibiului.

In aceasta prima etapa care va dura doua saptamani, constructorul va efectua sondari pentru a determina pozitia exacta a retelelor de utilitati din zona, pentru a le putea devia sau proteja pe perioada lucrarilor. Aceste sondari vor fi efectuate in cele patru colturi ale podului existent, pe strada Raului pe de o parte si pe strazile Malului si Cibinului, de cealalta parte.

Pentru executia acestor lucrari este necesara devierea traficului de pe banda de langa trotuar, doar in zona intersectiei unde se afla podul existent peste Cibin, in toate cele patru colturi ale podului.

Rugam pe aceasta cale participantii la trafic sa aleaga, pe cat posibil, rute ocolitoare pentru a evita aglomerarea in zona in care se desfasoara lucrarile.

Informatii despre proiect:

Primarul Klaus Iohannis a semnat contractul pentru constructia noului pod peste Cibin in data de 25 iulie 2014.

In urma procedurii de achizitie, asocierea SC Prodial SRL – SC Arcada Company SA Galati – SC Repcons SRL – SC Termo Sibiu SRL – SC Consinstal Energy SRL – SC Teleconstructia SA a fost declarata castigatoare. Valoarea contractului semnat este de 10.568.919,53 lei (fara TVA).

Pe parcursul celor 20 de luni prevazute ca termen de executie a lucrarilor, constructorul va demonta podul existent, va monta o pasarela provizorie pentru circulatia pietonilor, va moderniza retelele de apa si canalizare, retelele de telecomunicatii, cele de gaz si electricitate care traverseaza Cibinul si va construi noua structura a podului.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279