ADMINISTRATIE

Incep lucrarile de modernizare pe Calea Gusteritei. Atentie soferi, un tronson al strazii se inchide pana la sfarsitul anului

Incep lucrarile de modernizare pe Calea Gusteritei. Atentie soferi, un tronson al strazii se inchide pana la sfarsitul anului

calea gusteritei_marcata

Lucrarile de modernizare pe Calea Gusteritei vor incepe de luni, 23 martie, anunta Primaria Sibiu, strada fiind inclusa intr-un proiect finantat prin fonduri structurale, impreuna cu strada Otelarilor, Macaralei si Magheranului.

In cadrul acestui proiect este inclusa modernizarea Caii Gusteritei pe tronsonul dintre sensul giratoriu de la Balanta si podul centurii ocolitoare peste raul Cibin, aceasta portiune masurand aproximativ 1 km. Celalalt tronson al strazii, cel dintre Balanta si Podul Garii a fost reabilitat pe un proiect anterior.

Lucrarile din cadrul contractului prezent au o valoare de 6.544.126,47 lei (TVA inclus) si presupun modernizarea retelelor de apa si canalizare, a carosabilului si trotuarelor, crearea de locuri de parcare si a pistelor de biciclete pe ambele sensuri. Pe acest tronson este prevazuta si modernizarea sistemului de iluminat public.

Inchiderea traficului pe portiunea dintre podul centurii ocolitoare si strada Ana Ipatescu. Constructorul, asocierea Geiger Transilvania – SC Constructii SA – SC Universal Business SA, va incepe lucrul pe portiunea dintre podul centurii ocolitoare si strada Ana Ipatescu, iar pentru a permite executia lucrarilor, traficul se va inchide de luni, 23 martie, pana la sfarsitul anului. In prima etapa vor fi executate lucrari de apa si retele, apoi se va reabilita structura rutiera.

Pe perioada inchiderii traficului, Comisia de Circulatie a aprobat ca rute ocolitoare strada Viitorului si strazile secundare adiacente.

Mijloacele de transport public vor circula de asemenea pe un traseu modificat pana la finalizarea lucrarilor, oprindu-se la sensul giratoriu de la Balanta.

Astfel, autobuzele de pe traseul 10, 2, 118 si 115 vor circula pe un traseu modificat. Pentru a-l consulta va rugam accesati link-ul: http://www.tursib.ro/news/show/161. Orarele modificate vor fi afisate si in statii.

Foto: oradesibiu.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275