ADMINISTRATIE

Incep lucrarile pe strada Autogarii si Calea Dumbravii!

Incep lucrarile pe strada Autogarii si Calea Dumbravii!

Incep lucrarile pe strada Autogarii si Calea Dumbravii!2

La sfarsitul lunii august, in urma unei proceduri de achizitie, Primaria Sibiu a incheiat un contract pentru reparatia a 14 strazi din cartierele sibiene: Calea Dumbravii (partial), strada Andrei Saguna, soseaua Alba Iulia (partial), bulevardul Mihai Viteazu (partial), Piata Talmaciu, strada Henri Coanda, strada Autogarii, strada Avrig, strada Tilisca, strada General David Praporgescu, strada Zaharia Boiu, strada Constantin Noica, strada Gradinarilor, strada Lalelelor si parcarea de la intrarea in Gradina Zoologica Sibiu. Valoarea specificata in contractul incheiat cu asocierea SC DPC SA- SC Comtram SA – SC Geiger Transilvania SRL este de 3.497.858,79 lei.

Strada Autogarii a intrat in lucru din aceasta saptamana. Constructorul va repara trotuarele prin turnarea unui nou strat asfaltic si va inlocui cele doua straturi de asfalt de pe carosabil. De asemenea, vor fi schimbate si bordurile. In aceasta prima etapa se va lucra la trotuare, traficul nefiind astfel afectat deocamdata. Restrictiile de trafic se vor impune doar atunci cand se va lucra pe carosabil. Reparatiile pe aceasta strada se vor incheia in 30 septembrie.

Acelasi tip de lucrari se vor efectua pe strada Calea Dumbravii (portiunea din lateralul cladirii CEC, tronsonul dintre strada principala Calea Dumbravii si strada Oituz). Lucrarile vor incepe de luni, 15 septembrie, traficul urmand sa fie inchis pe aceasta strada pana la finalizarea lucrarilor in data de 30 septembrie.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275