ADMINISTRATIE

Incep lucrarile pe strada Macaralei si Otelarilor din Sibiu!

Incep lucrarile pe strada Macaralei si Otelarilor din Sibiu!

Incep lucrarile pe strada Macaralei si Otelarilor din Sibiu!2

Din 8 septembrie incep lucrarile de modernizare pe strazile Macaralei si Otelarilor situate in cartierul Lazaret. Aceste doua strazi fac parte din proiectul finantat din fonduri structurale din care mai fac parte Calea Gusteritei si strada Magheranului.

Lucrarile de modernizare a strazii Otelarilor vor incepe din 8 septembrie. Strada va ramane deschisa traficului insa se va circula cu restrictii. Constructorul va lucra pe o singura banda, o banda ramanand deschisa. Pe aceasta strada care masoara aproape 1 km vor fi executate pana la sfarsitul acestui an lucrari de modernizare a retelelor de apa si canalizare, a carosabilului si trotuarelor, a spatiilor de parcare si a zonelor verzi.

Din 8 septembrie strada Macaralei va fi inchisa complet traficului pentru a permite desfasurarea lucrarilor de modernizare a retelelor de apa si canalizare, a carosabilului si trotuarelor. Strada va ramane inchisa pana la sfarsitul acestui an, in aceasta perioada circulatia desfasurandu-se in regim de sens unic, pe urmatoarea ruta ocolitoare: Otelarilor – strada Masinistilor – strada Turgheniev – strada Lazaret – Calea Gusteritei. Statia Tursib din fata scolii nr. 20 se va muta in perioada mentionata pe strada Lazaret (in zona spalatoriei auto).

Lucrarile pe strada Kiev continua. De joi, 28 august se va inchide circulatiei si cel de-al doilea tronson, cel dintre strada Paris si strada Mihail Kogalniceanu. Acest tronson va ramane inchis pana la sfarsitul acestui an.

Lucrarile pe strada Kiev au inceput in primavara acestui an si presupun modernizarea retelelor de apa si canalizare, a carosabilului, trotuarelor si zonelor verzi. Soferii sunt rugati sa ocoleasca aceasta zona si sa foloseasca pentru deplasare strazile adiacente.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349