SPORT

Incep meciurile din prima grupa valorica. CSU Sibiu intalneste liderul

Incep meciurile din prima grupa valorica. CSU Sibiu intalneste liderul

CSU Atlassib Sibiu începe meciurile din prima grupa valorică in compania liderului CSM CSU Oradea, echipa in compania careia a si încheiat sezonul regulat. în
Confruntarea are loc luni, de la orele 18:00, în sala Transilvania, iar meciul va fi LIVE pe Digi Sport.
Înaintea partidei, căpitanul Octavian Popa Calotă și antrenorul Dan Fleșeriu, au făcut următoarele declarații:
”Cred că va fi un meci interesant. Oradea are o echipă frumoasă, cu jucători vcare își cunosc bine rolurile, care practică un baschet de calitate, dar sper să ieșim învingători. Propriul teren a fost întotdeauna un avantaj pentru noi, datorită numărului mare de fani care ne susțin din tribună și a modului în care se comportă în timpul meciului. Este clar presiune mare pe orice adversar care joacă în sala noastră și sper să ne ajute și de data această. Încep meciurile cu primele echipe din clasament și, în mod normal, ar trebui să fie numai meciuri grele. Bineînțeles că nu e aceeași presiune, de vreme ce ne-am îndeplinit oarecum obiectivul, dar ne concentrăm pe un altul. Ca o părere personală, cred că aceste meciuri sunt foarte folositoare pentru noi în vederea pregătirii pentru PlayOff. Trebuie să știm unde suntem , dar mai avem mult de lucrat”, a declarat Octavian Popa Calotă.
”Oradea este liderul la zi și, indiferent de rezultatul primului meci, vor rămâne pe prima poziție pentru că au două victorii în fața celor de pe locul secund. Cred că va fi un meci cel puțin la fel de tare ca cel de la Oradea. Avem avantajul terenului propriu și vom încerca să facem o apărare mai bună decât meciul de la Oradea. Sper să reușim să le limităm procentajul aruncărilor de 3 puncte, care a fost senzațional la pauza meciului de la Oradea. Sper să avem și noi șansa noastră, așa cum am avut-o în sfertul patru al meciului de la ei, când am fost foarte aproape de ei, la 2-3 posesii și aveam șansa să ajungem la o posesie. Ne pregătim cât de bine putem și sper să facem un meci bun. Meciul este un antrenament bun pentru PlayOff , la fel cum vor fi toate meciurile pe care le jucăm acum și sper să le folosim ca atare”, a spus Dan Fleșeriu.
În prima fază a campionatului CSM CSU Oradea și-a adjudecat ambele meciuri, atât din tur, scor 89-68, cât și din retur, scor 91-77.
CSU Atlassib Sibiu


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349