POLITICA

Incepe JUDECATA in cazul subprefectului Sibiului, Florin Orlatan!

Incepe JUDECATA in cazul subprefectului Sibiului, Florin Orlatan!

Incepe JUDECATA in cazul subprefectului Sibiului, Florin Orlatan!2

Instanta a decis inceperea judecatii in cazul subprefectului Sibiului, Florin Orlatan, care este implicat intr-un dosar de coruptie, hotararea nefiind definitiva.

Numele lui Florin Orlatan apare intr-un dosar in care mai multi functionari de la Ocna Sibiului sunt acuzati de procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel (PCA) Alba de conflict de interese si abuz in serviciu.

”Cu referire la infractiunea de abuz in serviciu in varianta obtinerii pentru sine sau pentru altul a unui avantaj patrimonial, s-a retinut ca inculpatii Ciocoiu Muntiu Constantin, Banciu Gheorghe, Orlatan Florin si Cristea Ioan in calitate de functionari publici in cadrul Consiliului Local Ocna Sibiului si membri intr-o comisie de licitatie constituita la nivelul acestui consiliu, in vederea concesionarii a sase parcele de teren proprietate publica, in perioada noiembrie – decembrie 2011, cu stiinta si-au incalcat atributiile de serviciu privind desfasurarea lucrarilor acestei comisii, cauzand astfel o vatamare intereselor legitime ale unuia dintre participantii la licitatie si totodata obtinerea de catre alti doi participanti a unor avantaje necuvenite”, se arata in comunicatul PCA Alba.

Pe 3 martie, dosarul in care Orlatan apare ca inculpat alaturi de alte cinci persoane, dosar care are drept obiect infractiuni de coruptie, a fost inregistrat pe rolul Judecatoriei Sibiu.

Dupa ce dosarul a fost analizat in camera preliminara, instanta a decis, pe 19 mai, inceperea judecatii in cauza. Subprefectul Sibiului este cercetat pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu cu obtinerea unui folos necuvenit pentru altul. Decizia nu este una definitiva, ci cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare pentru procuror si inculpati.

Sursa: adevarul.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309