SOCIAL

Inchideti toate focurile. Sapte sate raman fara gaz metan!

Inchideti toate focurile. Sapte sate raman fara gaz metan!

Sapte localitati din judetul Sibiu vor ramane, fara gaz, miercuri, 16 martie, anunta compania E.On. „Pentru efectuarea unor lucrari specifice la sistemul de transport al gazelor naturale de catre compania Transgaz, E.ON Distributie Romania este nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale, miercuri 16 martie a.c., incepand cu ora 8.00, in localitatile Seica Mare, Seica Mica, Boarta, Veseud, Rusi, Slimnic si Hamba din judetul Sibiu. Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil incepand cu ora 18.00”, potrivit unui comunicat de presa.

Compania solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E.ON Distributie la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928

(numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila)

sau

0265.200.928

(numar taxabil cu tarif local din reteaua Romtelecom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).

gaz


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309