SPORT

Instructori de fitness din toata tara vin la Sibiu acreditarea in programele de fitness Steel Programs!

Instructori de fitness din toata tara vin la Sibiu acreditarea in programele de fitness Steel Programs!

Instructori de fitness din toata tara vin la Sibiu acreditarea in programele de fitness Steel Programs!2

Sambata, 20 septembrie, sunt asteptati la Sibiu zeci de instructori de fitness din toata tara pentru a primi acreditarea in programele de Steel Programs. Fernando Gorini, trainerul argentinean al unor antrenori de fitness de top, este invitat sambata la Festivalul Sportului, in Piata Mica din Sibiu, pentru a-si prezenta noile mixuri Steel Combat, Steel Tonic si Steel Training. Noile clase inseamna combinatii noi, muzica noua si cateva surprize pentru toti instructorii din sistem.

A pregatit impreuna cu echipa, surprize pentru toti instructorii si pasionatii de fitness care vor fi prezenti in Piata Mica.

„Suntem nerabdatori si fericiti in acelasi timp sa ne intoarcem in acest frumos oras. Anul trecut, Festivalul Sportului a fost fantastic, iar cei prezenti mi-au furat efectiv inima. Anul acesta, 20 septembrie 2014 este o data importanta in calendar. Avem posibilitatea de a atasa un Update al programului Steel Programs, unui festival sportiv, ceea ce ne permite sa aratam tuturor celor prezenti, ce anume are mai bun si mai frumos marea familie a fitness-ului”, a declarat Fernando Gorini inainte de a poposi la Sibiu.

Premii si surprize pentru public

Iubitorii sportului sunt invitati sambata, 20 septembrie 2014, la o demonstratie de atitudine, energie debordanta si buna dispozitie care va ridica Sibiul in picioare, intre orele 10:00 – 21:00.

Participarea la activitatile sportive, dar si la seminariile care vor avea loc la Atrium Clasic Cafe, este gratuita. Pentru toti cei care vor face miscare impreuna cu instructorii de pe cele trei scene amplasate in Piata Mica din Sibiu, surprizele se vor tine lant: premiile in valoare de peste 1.500 de euro se vor transforma in abonamente la salile de fitness din Sibiu si in echipamente sportive de tot felul.

Doritorii pot fi „Instructor de fitness pentru o zi”, incepand cu ora 16:40. Cei care vor accepta provocarea vor primi vouchere de cumparaturi pentru echipamente sportive in valoare de 100 de lei, puse la dispozitie de Decathlon

Noutati in domeniul fitness-ului

Cele mai interesante trenduri si concepte sportive isi dau mana intr-un melanj inedit al miscarii in aer liber, la cea de a doua editie a evenimentului „Festivalul Sportului”, Sibiu 2014.

Vor fi zece ore de ritmuri Kangoo Jumps, Bokwa, Steel Programs, Schwinn Cycling, Step Aerobic, Tae Bo, X Tempo, Reebound, Taezu, Dance, Freestyler, Zumba Step, Zumba si deepWORK. Printre invitatii speciali se numara si Dana Badea, Simona Niste, Manuela Gute si nutritionistul Cristian Margarit.

Nu lipsesc noutatile in materie de wellness-nutritie, expozitie de accesorii fitness si aerobic si standuri expo cu produse fresh-bio si suplimenti alimentari.

La prima editie, initiativa organizatorilor s-a dovedit a fi extrem de inspirata si bine primita de locuitorii orasului, intentia de a permanentiza acest proiect si in anii urmatori venind aproape de la sine.

Atragerea populatiei de toate varstele catre miscare si educatie fizica, diversitatea si abordarea ludica a anumitor activitati vor crea o atmosfera vie, captivanta, menita sa atraga prin originalitate si divertisment.

Festivalul Sportului este cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu si este organizat de A.C.S.A Gym si Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279