ADMINISTRATIE

Intrarea cu masina in Cimitirul Municipal Sibiu este gratuita. Iesirea, 3 lei!

Intrarea cu masina in Cimitirul Municipal Sibiu este gratuita. Iesirea, 3 lei!

Sibienii care doresc sa intre cu autoturismul personal in incinta Cimitirului Municipal trebuie sa stie ca Primaria a montat bariere atat la intrarea principala, de pe Calea Dumbravi, cat si la cea de pe Calea Cisnadiei, anunta reprezentantii municipalitatii.

automat tichet bariera cimitirul municipal sibiu

Noul sistem de acces este format din bariere si automate de eliberare a tichetelor. La ambele intrari mentionate sunt amplasate bariere care se vor deschide automat. Pentru a iesi din Cimitir, conducatorul auto va cumpara un tichet. Odata ajuns in fata iesirii, acesta va scana tichetul in dispozitivul barierei care se va ridica.

Tariful a fost stabilit prin hotararea Consiliului Local Sibiu nr. 111/2013. Tichetul de iesire costa 3 lei, acesta fiind eliberat de automatul amplasat pe aleea principala de langa capela ortodoxa, cat si de cel amplasat pe aleea de iesire spre Calea Cisnadiei.

Pentru cei care vin mai des in Cimitir exista posibilitatea achizitionarii unui card de acces cu 10, 20, 30 sau 50 de iesiri. Costul unui card cu 10 iesiri este de 30 de lei, cel cu 20 de iesiri costa 60 de lei, cel cu 30 de iesiri costa 90 de lei, iar cel cu 50 de iesiri are un pret de 150 de lei. Cardurile se pot obtine din cladirea administrativa a serviciului public, situata langa intrarea principala.

Pentru informarea vizitatorilor cu privire la acest sistem, administratia Cimitirului a instalat panouri informative, iar pe automatele de plata sunt explicati pasii care trebuie urmati pentru a obtine un tichet.

Investitia a fost finantata din bugetul local, contractul de furnizare a echipamentelor, inclusiv montarea acestora, insumand 380.268 lei. Pentru a asigura functionarea corecta a barierelor si automatelor de eliberare a tichetelor, sistemul s-a aflat in proba timp de o luna.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349