DIVERTISMENT

”Investitie” maxima pentru un sibian. A castigat o avere cu doar 5 lei

”Investitie” maxima pentru un sibian. A castigat o avere cu doar 5 lei

bilet castigator la pariuri stanleybet sibiu 1

Week-end-ul trecut a fost cu noroc pentru un sibian care a jucat un bilet la pariuri. Cu o miza de doar 5 lei, acesta a castigat peste 7653 lei.

Pariorul a ales 10 partide, toate de fotbal si cu acelasi scor corect 3-2. Pentru a castiga, sibianul trebuia sa aiba minim doua sau trei rezultate corecte. Ceea ce s-a si intamplat, insa nu fara emotii. Unul din meciurile care i-au adus castigul a fost Pogon Szczecin-Korona Kielce (3-2), din prima liga poloneza. Suspansul a fost maxim, pentru ca oaspetii conduceau la pauza cu 2-0, dar Pogon a reusit sa intoarca rezultatul, golul victoriei fiind marcat in minutul 78. Celelalte doua ”bombe” au venit din Argentina: Belgrano-River Plate si Gimnasia Lp – Atletico Patronato Parana.

Daca norocul pariorului ar fi fost maxim si toate cele zece meciuri s-ar fi incheiat cu scorul de 3-2, atunci castigul ar fi fost fabulous: 262.820 lei.

Biletul a fost jucat la Stanleybet, agentia Semaforului.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279