ACTUALITATE

Ioan Bondrea, inca patru ani in fruntea ULBS

Ioan Bondrea, inca patru ani in fruntea ULBS

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu va fi condusa si in urmatorii patru ani de Ioan Bondrea. Actualul rector a fost singurul candidat la alegerile care au avut loc astazi si a primit 474 de voturi, din cele 558 valabil exprimate, 55 de voturi au fost declarate nule, iar 29 au fost voturi albe.
”Incerc un sentiment de mare multumire sufleteasca astazi, când va multumesc pentru increderea pe care mi-ati acordat-o. Este un succes nu numai al meu, ci al nostru, obtinut ca urmare a actiunii dumneavoastra de a alege continuitatea. Votul de astazi dovedeste ca o mare parte din comunitatea academica doreste sa continuam impreuna proiectele pe care le-am inceput in mandatul actual dar in acelasi timp ne obliga sa fim onesti, transparenti si sa oferim incredere si siguranta intregii comunitati.
Doresc sa multumesc tuturor colegilor si studentilor pentru faptul ca au dat un vot de incredere programului meu si au spus ca impreuna trebuie sa continuam consolidarea Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu. Ceea ce am reuşit a fost cu sprijinul tuturor celor din universitate, fiecare dintre dumneavoastra fiind o rotita importanta dintr-un mecanism care pune in mişcare universitatea.
Va multumesc si va asigur ca singura mea optiune este binele universitatii, voi fi rectorul asteptat si pentru cei care m-au votat si pentru cei care nu m-au votat!”, le-a transmis Ioan Bondrea membrilor comunitatii academice a ULBS.
Sedinta pentru validarea mandatului de rector va avea loc in cadrul sedintei Senatului ULBS din 29 februarie, data la care va fi ales si noul presedinte al Senatului Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu.
rectror ULBS Ioan Bondrea


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309