POLITICA

Ioan Cindrea este surprins de gestul lui Iohannis de a renunta atat de usor!

Ioan Cindrea este surprins de gestul lui Iohannis de a renunta atat de usor!

Ioan Cindrea este surprins de gestul lui Iohannis de a renunta atat de usor!2

Liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea este surprins de gestul lui Iohannis de a demisiona din functia de prim-vicepresedinte PNL.

Presedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, a fost intrebat, marti, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza decizia lui Klaus Iohannis de a demisiona din functia de prim-vicepresedinte PNL si a raspuns ca este „un act unilateral” pe care nu doreste sa il comenteze.

Intrebat daca acest gest l-a surprins, Cindrea a raspuns:

„M-a surprins. Eu am crezut ca…Eu de obicei cand intru intr-o activitate politica sunt consecvent. Faptul ca a renuntat atat de usor m-a surprins. Dar este o decizie personala pe care nu o comentez. Dansul stie mai bine care au fost motivatiile”.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, ca a demisionat din aceasta calitate, precum si din cea de membru al BPN, din cauza rezultatelor obtinute de PNL la scrutinul de duminica, mai ales din cauza voturilor de la Sibiu, unde PNL a obtinut 17,91 la suta, in timp ce Alianta PSD-UNPR-PC are 31,19 la suta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a anuntat si el demisia din fruntea partidului, declarand, totodata, ca BPN al PNL, demisionar, asigura conducerea pana la Congres.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279