SOCIAL

Ioan Cindrea: Multumesc dascalilor care ii fac pe acesti copii sa progreseze!

Ioan Cindrea: Multumesc dascalilor care ii fac pe acesti copii sa progreseze!

Ioan Cindrea Multumesc dascalilor care ii fac pe acesti copii sa progreseze!2

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, a participat astazi la deschiderea anului scolar 2014 /2015, la doua unitati de invatamant.

Prima ceremonie a avut loc la ora 9:00, la Colegiul National’ Gheorghe Lazar’ din Sibiu unde presedintele Cindrea a adresat un scurt mesaj elevilor, profesorilor si parintilor prezenti.’ Va doresc sanatate si un an bun in care sa invatati, sa treceti inca o treapta a pregatirii voastre ca elevi. Dascalilor prezenti aici va multumim pentru tot ceea ce faceti in conditii pe care ne straduim sa le facem mai bune. Multumesc si parintilor pentru sprijinul pe care il acorda elevilor, iar prezenta mea aici e in semn de respect pentru ceea ce inseamna Colegiul Gheorghe Lazar pentru arhitectura invatamantului sibian si national’, a spus presedintele Consiliului Judetean Sibiu.

O ora mai tarziu a avut loc o alta ceremonie, emotionanta, organizata de Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva nr.1 din Sibiu, unde invata aproximativ 220 de copii cu nevoi speciale. Institutia este finantata de Consiliul Judetean, alaturi de alte patru scoli speciale.

‘Este o onoare pentru mine sa fiu alaturi de voi in aceasta zi si am venit in semn de pretuire pentru tot ceea ce faceti. Aici se intampla lucruri minunate, pentru niste copii minunati. Le multumesc parintilor care ii aduc aici cu toata increderea, convinsi ca acesti copii vor face progrese importante ca sa se integreze cat mai bine in viata. Multumesc dascalilor care, cu efort si rabdare, ii fac pe acesti copii sa progreseze. Va asigur ca tot ceea ce tine de Consiliul Judetean vom face cu suflet. Vrem ca toti acesti copii cu nevoi speciale sa aiba conditii deosebite. Va doresc sanatate, putere de munca si Dumnezeu sa va binecuvanteze’ a transmis presedintele Ioan Cindrea.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349