ACTUALITATE

Ioan Cindrea: ”Nu avem in obiectiv racolarea primarilor si consilierilor”!

Ioan Cindrea: ”Nu avem in obiectiv racolarea primarilor si consilierilor”!

Ioan Cindrea Nu avem in obiectiv racolarea primarilor si consilierilor2

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu si presedintele Organizatiei Judetene Sibiu, Ioan Cindrea, a raspuns unor intrebari ale jurnalistilor prezenti la conferinta de presa de astazi, referitoare la Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind alesii locali.

Iata, in sinteza, declaratia presedintelui Ioan Cindrea:

”Ordonanta este o necesitate, o spun public, fiindca diversele aliante nu mai functioneaza si e greu sa desemnezi inlocuitori de pe lista de supleanti. De multe ori s-a ajuns la blocaje si lucrurile mergeau intr-o directie gresita. De aceea trebuia dat un termen in care fiecare sa opteze pentru partidul din care vrea sa faca parte, daca a fost ales pe lista unei aliante care nu mai functioneaza. Alta solutie nu este. Blocajul duce la nemultumiri, la tensiuni.

Nu avem in obiectiv racolarea primarilor sau consilierilor de la alte partide. Cred ca e bine ca fiecare sa stea la partidul lui, sa-l reprezinte, dar daca cineva vrea sa vina, este dreptul lui constitutional si legal. Nu port nicio discutie sau negociere referitoare la acest aspect. Obiectivul nostru este sa primim doar ceea ce ni se cuvine: alesii locali social-democrati care vor opta, firesc, pentru PSD.

In Consiliul Judetean Sibiu majoritatea este stabila si va functiona in urmatorii ani. Proiectele strategice pe care le avem in derulare si dorinta de a le realiza ne unesc. Noi vrem un singur lucru: sa demonstram, toti consilierii judeteni, ca vom realiza toate proiectele pe care ni le-am propus. Nu le-am realizat singur. Le-am realizat cu sprijinul tuturor consilierilor indiferent de apartenenta politica, cu toti primarii care au acces la proiecte indiferent de coloratura politica. Nu ma caracterizeaza dorinta de a avea o mare masa de primari pentru ca, am demonstrat deja, putem face proiecte pentru locuitorii judetului si cu primarii ramânând la partidele pentru care au candidat.

Ordonanta nu va afecta majoritatea in Consiliul Judetean Sibiu, dar va reglementa corect situatia. Lucram cu cartile pe fata, fiecare in partidul pentru care a candidat”.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275