EVENIMENT

Ioan Gyuri Pascu se intoarce pentru totdeauna in Agnita. Va fi inmormantat langa parinti

Ioan Gyuri Pascu se intoarce pentru totdeauna in Agnita. Va fi inmormantat langa parinti

Ioan Gyuri Pascu se va intoarce in orasul natal, in Agnita, pentru totdeauna. Artistul va fi inmormantat in locul in care s-a nascut si a crescut, langa printii si sora sa.

ioan gyuri pascu a murit

Informatia ca trupul regretatului actor si muzician va fi ingopat in Agnita a fost facuta publica de catre Cristian Gretcu, fostul coleg din trupa Divertis.

„Inmormantarea va avea loc vineri, de la ora 12,00, la Agnita, langa Sibiu, orasul natal al lui Gyuri”, a spus Cristian Grețcu.

Potrivit acestuia, trupul neinsuflețit al lui Ioan Gyuri Pascu va fi depus marți dupa-amiaza la capela cimitirului Bellu ortodox.

„Va fi depus astazi, la ora 14,30 — 15,00, la capela de la Bellu ortodox. Aici va sta pana maine, la pranz, cand va fi luat si dus la Agnita de familie”, a precizat Cristian Grețcu.

Contactat de corespondentul AGERPRES, preotul evanghelic de la Agnita, responsabil cu cimitirul din oras, Reinhart Boltres, a declarat ca trupul artistului va fi adus miercuri seara la capela cimitirului din oras.

„Eu am fost anunțat de catre niste trimisi ai familiei ca inmormantarea va fi vineri, la ora 12,00. Este un cimitir in proprietatea Bisericii Evanghelice, in care sunt inmormantați toți ce nu sunt ortodocsi, deci evanghelici, reformați… Ioan Gyuri Pascu era reformat. Inmormantarea o sa o faca banuiesc, colegul meu, ungur, reformat. Trupul va fi adus maine la Agnita”, a precizat, pentru AGERPRES, Reinhart Boltres, preot la parohia Evanghelica din Agnita.

Actorul va fi inmormantat langa parinții si sora sa.

Ioan Gyuri Pascu a murit luni, la varsta de 55 de ani. Decesul a survenit in urma unui stop cardiorespirator.

Sursa: Agerpres


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309