ACTUALITATE

Iohannis a pierdut imobilul de pe Nicolae Balcescu, dar continua sa primeasca chirie

Iohannis a pierdut imobilul de pe Nicolae Balcescu, dar continua sa primeasca chirie

Presedintele Romaniei continua sa primeasca chiria imobilului al carui titlu de proprietate i-a fost anulat, cu trei luni in urma, scrie RISE Project. Casa pierduta in instanta de Iohannis apartine acum statului roman, dar acesta nu se grabeste sa isi recupereze proprietatea.

Iohannis cu BMW alb

„Raifeissen Bank, in calitate de chirias, nu a fost notificata de catre nicio institutie cu privire la schimbarea proprietarului. Plata chiriei se face, asadar, trimestrial, conform contractului comercial in vigoare”, scrie in raspunsul dat de banca jurnalistilor RISE Project.
Un extras de carte funciara obtinut de RISE Project arata ca imobilul inca mai este, in acte, al familieiprezidentiale.
Potrivit contractului incheiat in 2006 intre Iohannis si Raiffeisen, chiria anuala pe care banca trebuie sa o plateasca proprietarului este de 60.000 de euro, scrie RISE Project. Articol integral, AICI.

Familia lui Klaus Iohannis a pierdut definitiv imobilul de pe strada Nicolae, nr. 29, din Sibiu, a decis in noiembrie 2015 Curtea de Apel Brasov, dupa un proces care a durat 16 ani.
In 2014, Tribunalului Brasov a anulat contractul de vanzare-cumparare a imobilului din centrul Sibiului, iar recursul formulat de familia primarului si anuntat astazi a mentinut aceasta decizie.

Magistratii Curtii de Apel Brasov au amanat, pe 25 ianuarie, pentru data de 6 iunie, dezbaterile din dosarul privind contestatia in anulare depusa de familia Iohannis, in ceea ce priveste imobilul din Sibiu.

Sursa: www.hotnews.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275