ACTUALITATE

Iohannis afla joi daca ANI ii pune piedica in drumul spre Cotroceni

Iohannis afla joi daca ANI ii pune piedica in drumul spre Cotroceni

Care este solutia lui Iohannis pentru functia de PREMIER!2Primarul Sibiului si candidatul ACL la presedintie Klaus Iohannis va afla, joi, daca va fi nevoit sa se retraga din cursa electorala, in urma dosarului de incompatibilitate pe care i l-a intentat Agentia Nationala de Integritate (ANI).

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a stabilit primul termen, in 25 septembrie, in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, in care Curtea de Apel Alba Iulia a anulat raportul Agentiei Nationale de Integritate (ANI), instanta suprema urmand sa dea o decizie definitiva.
In 24 aprilie 2013, Agentia Nationala de Integritate (ANI) anunta ca a constatat ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se afla in stare de incompatibilitate intrucat are si calitatea de reprezentant al municipiului in Adunarea Generala a Actionarilor S.C. Apa Canal SA Sibiu, din 5 august 2010 si SC Piete SA, din 30 aprilie 2009, ceea ce contravine prevederilor legale.
In septembrie 2013, Klaus Iohannis a castigat procesul intentat ANI, dupa ce Curtea de Apel Alba-Iulia a admis contestatia acestuia la raportul de evaluare prin care ANI constata ca se afla in incompatibilitate si a dispus anularea raportului de evaluare. Recursul urmeaza sa fie judecat de Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309