POLITICA

Iohannis: Am dorinta de a face un lucru bun in fruntea PNL!

Iohannis: Am dorinta de a face un lucru bun in fruntea PNL!

Iohannis Am dorinta de a face un lucru bun in fruntea PNL!2

Klaus Iohannis a declarat intr-o conferinta de presa la Sibiu ca are dorinta de a face un lucru bun in fruntea PNL.

„Sper ca nu e o surpriza pentru nimeni faptul ca mi-am anuntat candidatura. Am spus de la intrarea in PNL ca atunci cand pozitia de presedinte va fi pusa in discutie este aproape sigur ca ma voi implica. Eu nu am avut niciun moment de gand sa plec din PNL sau sa nu ma mai implic. Plecand semnale multe din teritoriu, am considerat ca este un lucru bun sa ma implic”, afirmat prim-vicepresedintele demisionar al PNL.

Intrebat daca a vorbit cu Crin Antonescu despre decizia sa de a candida la sefia partidului, Iohannis a spus ca a vorbit de mai multe ori si ca pentru acesta nu a fost o surpriza.

Intrebat, de asemenea, daca decizia de a candia la sefia PNL este primul pas spre candidatura sa la Presedintie, Iohannis a raspuns:

„Nu discutam despre asta acum, mai ales ca de ieri avem o situatie total noua pe scena politica”.

Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca va candida la presedintia PNL la Congresul extraordinar si ca a cerut si primit derogare de vechime pentru a putea candida.

El a spus ca a fost suparat de rezultatul la europarlamentare in Sibiu.

„Eu cred ca PNL va continua foarte bine, in final cred ca vom si castiga”, a spus Iohannis.

Congresul extraordinar al PNL va avea loc in 28-29 iunie, la Bucuresti, urmand ca la forul suprem de conducere al PNL sa participe 1.550 de delegati.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279