POLITICA

Iohannis catre primari: Cand eram la Sibiu, nu banii si partidul mi-au asigurat succesul…!

Iohannis catre primari: Cand eram la Sibiu, nu banii si partidul mi-au asigurat succesul…!

Primar al Sibiului timp de mai bine de 14 ani, actulaul presedinde Klaus Iohannis le-a dat cateva sfaturi celor care conduc acum administratiile locale.

klaus johannis cu cravata rosie

Prezent la la Conferinta Nationala Forumul Administratiei Publice Locale, Iohannis si-a adus aminte de perioada in care era primar al Sibiului si a oferit cateva sfaturi pentru cei care si-au castigat acum un mandat de primar.

”Poate, unii cred ca succesul in administratia locala este legat de bani, culoare politica. Conditiile performantei in admnistratia locala trebuie cautate in alta parte: transparenta, parteneriat si integritate. Cu cat mai multa transparenta, cu atat mai putina coruptie. Sunt convins ca poate exista mai multa transparenta la toate nivelurile, cat despre integritate ea aduce respect, integrare pentru cetateni. Putem vorbi astazi de o maturizare democratica a electoratului. Cetatenii sunt mai implicati, mai atenti si isi cunosc bine rolul, dar si obligatiile si drepturile pe care le au in comunitate. Va doresc ca la inceputul acestui mandat sa va ridicati la nivelul asteptarilor cetatenilor si sa aveti mult succes”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309