POLITICA

Iohannis „da de pamant” cu Tariceanu: A ars podul care-l mai lega cu PNL!

Iohannis „da de pamant” cu Tariceanu: A ars podul care-l mai lega cu PNL!

Iohannis da de pamant cu Tariceanu A ars podul care-l mai lega cu PNL!2

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis l-a facut praf pe Calin Popescu Tariceanu intr-o conferinta de presa, spunand ca acesta „a ars podul care-l mai lega cu PNL”.

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca „PNL s-a angajat pe drumul unificarii dreptei, pe un drum european si acest lucru i-a dus la disperare pe competitori”.

„Asa ca l-au inconjurat pe domnul Tariceanu si l-au prezentat public ca cel care doreste sa pastreze identitatea liberalismului. Afirm cu tarie ca liberalismul nu a fost nicicand sub asediu si nu va fi nici in perioada urmatoare. Liberalismul trebuie sa traiasca in PNL, si nu in bratele unei formatiuni cvasipolitice hranite de PSD”, a spus Iohannis.

El a precizat ca aceia care au participat, joi, la intalnirea cu Calin Popescu Tariceanu sunt „dintre cei care au parasit partidul sau au fost dati afara din partid”, dar si unii a caror sanctionare „se va discuta”.

„Vom merge mai departe pe calea unificarii dreptei cu scopul simplu de a merge spre o Romanie prospera si puternica”, a spus Iohannis.

Intrebat daca Tariceanu mai are vreo sansa sa revina in PNL dupa ce a facut pana acum, Iohannis a raspuns:

„Daca m-ati fi intrebat acum o saptamana, as fi zis ca, daca termina cu piruetele si se reorienteaza spre PNL, exista o cale de discutie. Dupa lansarea acelui vehicul cvasipolitic de ieri (joi – n.r.) cred ca domnul Tariceanu a ars podul din spatele domniei sale care-l mai lega cu PNL”.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279