ACTUALITATE

Iohannis, despre copiii infiati: 100% sunt bine merci, oameni adulti. Voi dovedi cu acte

Iohannis, despre copiii infiati: 100% sunt bine merci, oameni adulti. Voi dovedi cu acte

mIohannis Gestul lui Antonescu de a nu mai candida la Prezidentiale este un gest unic!1
Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a declarat duminica seara ca a aflat “cu certitudine de 100%” ca acei copii infiati in anii ’90, proces in care a fost implicat, sunt bine merci, sunt oameni adulti, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor”, fapt pe care il va putea dovedi cu acte.
“A venit echipa domnului Ponta si a mintit ca eu as fi traficat copii, ca as fi vandut copii, ca acei copii pe care i-a infiat o familie de canadieni la inceputul anilor ’90 ar fi fost dusi acolo pentru organe si alte prostii. Este aceasta o minciuna ordinara (…) O sa va spun ceva in premiera, pe mine m-a interesat. M-am interesat de acei copii, cu toate ca nu era in niciun fel treaba mea, ar fi fost eventual treaba institutiilor statului. M-am interesat si am aflat cu certitudine de 100% ca acei copii sunt bine merci, sunt oameni adulti, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor, si aceasta afirmatie a fost o mare minciuna ordinara. Si la momentul potrivit pot sa dovedesc acest lucru pe care l-am spus cu acte”, a spus Iohannis intr-o emisiune la B1 Tv.
El a fost intrebat daca se refera la o actiune in instanta.
„Acum vorbim despre campania electorala, nu ce va fi dupa campania electorala”, a replicat liderul PNL.
Subiectul legat de faptul ca Iohannis a fost implicat in procesul de infiere a unor copii in anii ‘90 a fost folosit in cadrul campaniei PSD la alegerile prezidentiale, facand obiectul unor conferinte de presa si a unor declaratii publice ale reprezentantilor PSD.

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349