POLITICA

Iohannis despre PSD: “A facut o marlanie fara margini”

Iohannis despre PSD: “A facut o marlanie fara margini”

Klaus Iohannis Sunt deranjati pentru ca le iau procentele, am ajuns la 30!2Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat ca ”din pacate” nu are copii, dar si-ar fi dorit sa investeasca in copii ”mai mult decat orice”, insa ”nu a fost sa fie”, mentionand ca afirmatia sa privind casele a fost intoarsa de PSD cu ”o marlanie fara margini”.
Iohannis a fost intrebat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Resita, despre afirmatia potrivit careia nu are copii si acesta este motivul pentru care a investit in imobile, lucru care a dat ocazia unor atacuri din partea PSD.
”Nu regret acele afirmatii, si nici nu le-am facut, deci nu am ce regreta. Nu, eu nu am spus asa ceva, eu am spus ca am avut…fiindca, din pacate … sa nu inteleaga cineva ca intentionat nu avem copii. Din pacate nu avem copii, nu s-a putut. Si atunci am avut, sigur, resurse pentru altceva. Eu mi-as fi dorit mai mult decat orice sa investesc aceste resurse in copii proprii, dar nu a fost sa fie. Faptul ca PSD a intors-o invers este o marlanie fara margini”, a spus Iohannis.
Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat recent ca a obtinut cele sase locuinte din declaratia sa de avere in urma unor investitii din partea sa si a sotiei, cu scopul de a „avea ceva pentru batranete”, in conditiile in care nu are copii si prin urmare nu a investit in educatia acestora.

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349