SOCIAL

Iohannis, dupa vizita elevilor sibieni la Cotroceni: A venit momentul ca tinerii sa se simta reprezentati de actuala clasa politica

Iohannis, dupa vizita elevilor sibieni la Cotroceni: A venit momentul ca tinerii sa se simta reprezentati de actuala clasa politica

klaus si carmen iohannis cu elevii

Presedintele Klaus Iohannis a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat tinerilor insotit de o fotografie in care apare impreuna cu sotia sa si un grup de elevi de la Liceul “Gheorghe Lazar” din Sibiu.

Tinerii sunt cei care vor sa schimbe lucrurile si au energia sa faca asta. Sunt generatia care, daca vrem sa schimbam Romania, va face aceasta schimbare. A venit momentul ca acestia sa se simta reprezentati de actuala clasa politica si de preocuparile politicienilor„, se spune in postarea de pe contul lui Iohannis.

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, si elevii sai de clasa a IX-a de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu s-au aflat, joi, intr-o excursie la Bucuresti, unde au vizitat Palatul Parlamentului, precum si Muzeul Cotroceni.

Carmen Iohannis, care este profesoara de limba engleza, si-a adus elevii a caror diriginta este intr-o excursie in Capitala.

Sotia presedintelui si elevii sai de clasa a IX-a au vizitat Muzeul Cotroceni, dar si Palatul Parlamentului, unde joi activitatea parlamentara s-a desfasurat doar in comisii, vizita acesteia nefiind anuntata oficial.

Sursa: Mediafax

Foto: www.facebook.com/klausiohannis?fref=ts


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349