POLITICA

Iohannis este de parere ca Parlamentul trebuie sa dea curs solicitarilor de ridicare a imunitatii!

Iohannis este de parere ca Parlamentul trebuie sa dea curs solicitarilor de ridicare a imunitatii!

Iohannis este de parere ca Parlamentul trebuie sa dea curs solicitarilor de ridicare a imunitatii!2

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis este de parere ca Parlamentul ar trebui sa dea curs tuturor solicitarilor de ridicare a imunitatii in cazul parlamentarilor.

Iohannis a fost intrebat care este punctul sau de vedere fata de repetatele respingeri ale solicitarilor de ridicare a imunitatii in cazul unor parlamentari.

„Consider ca atunci cand exista o solicitare a unui parchet catre Parlament pentru verificarea unui parlamentar, acestei solicitari trebuie sa i se dea curs. Nu putem prin vot sa impartim cetatenii romani in doua categorii”, a afirmat Iohannis.

De asemenea, el s-a declarat „total impotriva” in cazul legii amnistiei si gratierii, oricare ar fi formula de promovare a unui astfel de proiect.

„Sunt total impotriva unei astfel de legi (privind amnistia si gratierea, n.r.) si voi recomanda colegilor nu numai sa nu voteze, ci sa protesteze vehement impotriva unui astfel de demers daca se va face”, a mai afirmat liderul PNL.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279