ACTUALITATE

Iohannis: Gestul lui Antonescu de a nu mai candida la Prezidentiale este un gest unic!

Iohannis: Gestul lui Antonescu de a nu mai candida la Prezidentiale este un gest unic!

Iohannis Gestul lui Antonescu de a nu mai candida la Prezidentiale este un gest unic!2

Klaus Iohannis a declarat ca gestul lui Crin Antonescu de retragere din cursa pentru Prezidentiale reprezinta un gest unic in ultimii 24 de ani, al unui mare om politic.

„Astazi am vazut un gest al unui mare om politic: Crin Antonescu. Am asistat la un gest unic, in ultimii 24 de ani, facut de un om politic cu o pozitie foarte puternica, foarte bine plasat, care a renuntat la toate acestea pentru a intari partidul”, a precizat Iohannis.

Iohannis a precizat ca prin decizia luata, Crin Antonescu a dovedit ca pune interesul partidului si al Romaniei inaintea propriului interes si a propriei cariere politice.

„Consider ca, prin gestul facut astazi, Crin Antonescu ramane cel mai valoros om al Partidului National Liberal si sper si imi doresc ca impreuna sa reusim sa intarim PNL si sa atingem impreuna obiectivele politice pe care si le propune Partidul National Liberal”, a mai spus Iohannis.

Presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a anuntat, sambata, ca nu va candida la Presedintia Romaniei si ca pune capat si interimatului pe care il are la conducerea acestei formatiuni politice.

„Constient ca este intru totul urgent ca efortul de unificare a dreptei sa faca pasi cat mai concreti inainte, ca este absolut urgent ca un candidat al dreptei unite sa fie desemnat, anunt intentia de a nu candida la Presedintia Romaniei si de a favoriza in acest fel desemnarea grabnica, rapida, pana la sfarsitul acestei luni sau cel tarziu pana la 15 iulie a unui candidat care sa fie acceptat mai usor de tot ceea ce inseamna forta politica de drepta sau cel putin cu aceasta pretentie, de tot ceea ce insemana presa de dreapta sau cel putin cu aceasta pretentie, de toti cei care vor sa faca din Romania o tara pentru poetoni si nu pentru baroni”, a spus Antonescu.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349