POLITICA

Iohannis, ghid pentru presedintele Germaniei. Ce face Joachim Gauck la Sibiu!

Iohannis, ghid pentru presedintele Germaniei. Ce face Joachim Gauck la Sibiu!

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis ii va fi ghid omologului sau german Joachim Gauck in vizita pe care acesta din urma o va face, astazi, in Sibiu, orasul natal al lui Iohannis.

joachim_gauck_si klaus iohannisPotrivit agendei oficiale, vizita lui Gauck la Sibiu va incepe cu fostul birou al lui Iohannis, unde va fi primit de primarul Sibiului Astrid Fodor, la ora 12,10. La Primaria Sibiu, delegatia va sta aproximativ 40 de minute, dupa care va urma o vizita la Liceul Brukenthal, unitate de invatamant cu predare in limba germana (ora 12,50), iar de la ora 13,10 este programanta vizitarea Bisericii Evanghelice din centrul Sibiului. Va urma o intalnire cu comunitatea germana, de la ora 13:50, la sediul Forumului Democrat al Germanilor din Romania, iar apoi, este programanta o deplasare la Cisnadie, pentru vizitarea Bisericii Fortificate (ora 15:45).

Presedintele Germaniei se afla intr-o vizita oficiala in Romania, la invitatia presedintelui Iohannis. In 20 iunie, Gauck s-a aflat la Bucuresti, iar azi este programanta vizita la Sibiu.

Foto: www.presidency.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275