ACTUALITATE

Iohannis la lansarea candidaturii: “Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale, un om al promisiunilor onorate”

Iohannis la lansarea candidaturii: “Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale, un om al promisiunilor onorate”

lansare johannis
Primarul Sibiului, Klaus Iohannis si-a lansat, sambata dimineata, in mod oficial candidatura pentru presedintia Romaniei. In Piata Victoriei din Bucuresti, in fata a 50.000 de oameni Iohannis si-a expus principalul slogan al campaniei: Romania lucrului bine facut!
Candidatul ACL l-a atacat si pe principalul sau contracandidat, Victor Ponta, despre care a spus ca “daca nu ai valori si nu crezi in nimic cand esti la Palatul Victoria, nu o sa crezi in nimic si nu ai valori nici la Palatul Cotroceni”. “Cei de aici ne-au demonstrat ca nu le pasa de oameni si ca nu au rezultate, au dezamagit, daca ai niste valori, le ai oriunde, daca nu ai valori si nu crezi in nimic cand esti la Palatul Victoria, nu o sa ai valori si nu o sa crezi in nimic nici cand esti la Palatul Cotroceni”, a spus Iohannis, la mitingul desfasurat in Piata Victoriei, in fata cladirii Guvernului.
El a mai spus ca cei care conduc au “o lipsa de viziune” si se iroseste potentialul cu subiecte marunte, care nu au legatura cu viata reala.
“Lipsa de viziune a celor care ne conduc, ne irosim potentialul in subiecte marunte care nu au legatura cu viata reala”, a adaugat Iohannis.
Klaus Iohannis a aratat ca este convins ca in acest moment sunt oameni si televiziuni care nu se gandesc decat cum sa-l atace.
“Sunt convins ca in acest moment sunt oameni si televiziuni care nu se gandesc decat cum sa ma atace, sunt televiziuni care nu stiu ce poveste sa mai inventeze despre mine, ce diversiuni sa mai arunce pe piata”, a mai spus Iohannis, aratand ca aceste lucruri nu il intereseaza, nu il afecteaza si nu il vor opri.
El a aratat ca este un om al faptelor, nu al vorbelor goale.
“A venit vremea faptelor, ma cunoasteti, eu sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale, un om al promisiunilor onorate, nu al scandalului si spectacolului, sunt un om care construieste nu care distruge. Viziunea mea ca presedinte poate fi simpla: Romania lucrului bine facut”, a adaugat Iohannis.

Sursa: Mediafax
Foto: realitatea.net


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279